×

Fout

Error compiling Sass: parse error: failed at `color: &mokka;` /var/www/vhosts/teslin.nl/httpdocs21/templates/teslin2.0/scss/template/_typo.scss on line 116
×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0 seconds

| Teslin Participaties | Blog

Op 24 januari hebben Accell Group en een Consortium – bestaande uit de investeerders KKR en Teslin Participaties – gezamenlijk aangekondigd overeenstemming te hebben bereikt over een bod in contanten van € 58 per aandeel. Het bod wordt unaniem ondersteund en aanbevolen door het bestuur (de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen) van Accell Group.

Wij zijn van mening dat Accell Group zich de komende periode onder privaat eigendom beter kan ontwikkelen en haar positie kan verstevigen door meer financiële en operationele slagkracht. Het Consortium – onder leiding van KKR – zal ervaring en middelen ter beschikking stellen om de strategie van Accell Group te versnellen.

Onze partner KKR is een van de grootste private equity investeerders ter wereld. Het heeft een sterk track-record en heeft veel ervaring in Nederland met onder andere investeringen in Exact en Roompot. Op het gebied van digitale transformatie, merken internationaal uitbouwen en optimaliseren van toeleveringsketens kan het waarde toevoegen voor Accell Group.   

Bij realisatie van de transactie – in verwachting aan het eind van het tweede of in het derde kwartaal van 2022 – zal Teslin Participaties een aandelenbelang houden in Accell Group van circa 12%.

Voor een nadere toelichting verwijzen wij naar het persbericht. Zie hiervoor onderstaande link:

 Accell Group - Persbericht

  

Jan-Jaap Bongers, Fondsmanager Teslin Participaties

Terug naar boven