×

Fout

Error compiling Sass: parse error: failed at `color: &mokka;` /var/www/vhosts/teslin.nl/httpdocs21/templates/teslin2.0/scss/template/_typo.scss on line 116
×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0 seconds

| Teslin | Nieuws

Door de focus op vier kerntechnologieën en zeven groei-verticals heeft het bedrijf zijn groeikansen duidelijk geadresseerd. VMI staat aan de basis van de groei-vertical met de hoogste omzet op dit moment, bandenbouwmachines.

Groeikansen

Guido Roncken, COO van VMI, gaf in zijn presentatie aan waar VMI zijn sterke marktpositie aan te danken heeft en waar het bedrijf nog kansen ziet om verder te groeien. In de markt voor bandenbouwmachines kan VMI verder groeien door een groter deel van het assemblageproces op zich te nemen en door bij de grootste bandenproducenten meer omzet te genereren. VMI wapent zich tegen de – voornamelijk Aziatische – concurrentie door technologisch leiderschap. Hierdoor blijft VMI voorop lopen bij concurrenten die deels de machines van VMI trachten na te bouwen.

Nieuwe markten

Tijdens de rondleiding konden de bezoekers diverse bandenbouwmachines bekijken, een wattenschijfjesmachine (snijden en verpakken), maar ook een nieuwe machine die de (maatwerk)verpakking en distributie van medicijnen veel sneller, veiliger en goedkoper kan doen dan machines die nu op de markt beschikbaar zijn. VMI denkt dus aan haar toekomst en groeit niet alleen in bestaande markten, maar zoekt ook nieuwe markten. Een gezonde manier om autonome groei te realiseren.

Dichtbij

Teslin vindt het belangrijk om, onder meer met bedrijfsbezoeken, de investeringen ‘dichtbij’ te brengen. Uit het enthousiasme van de aanwezigen bleek dat ook dit bezoek weer bijzonder op prijs werd gesteld.

 

Terug naar boven