×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0.0004 seconds

Fatsoenlijk zakendoen. Voor ons is het van alle tijden. Ook 25 jaar geleden toen wij met Teslin startten, vanuit het principe dat good governance en transparantie vanzelfsprekend moeten zijn. Vanuit dat principe investeren wij in bedrijven waarmee wij een betrokken en langdurige relatie aangaan. Wij willen een onderneming kunnen vertrouwen. Daarom investeren we alleen in bedrijven die wij goed kennen en begrijpen. Bedrijven met een heldere visie en een doordachte strategie voor de langere termijn. Bedrijven die fatsoenlijk zaken doen.

12,5 jaar na de Commissie Tabaksblat is good governance actueler dan ooit. Al vierhonderd jaar weerklinkt de roep van aandeelhouders om transparantie. Gedragscodes kunnen echter niet voorkomen dat het vertrouwen in ondernemingen nu lager lijkt dan ooit. Onderling vertrouwen tussen burgers daarentegen groeit snel. Zij nemen het heft in eigen hand en dwingen duurzaamheid, transparantie, eerlijkheid en fatsoen af.

In deze white paper stellen we de vraag in hoeverre fatsoenlijk zakendoen te vangen is in codes. We beschouwen de stand van zaken, stellen vast dat het (veel) beter kan, maar adresseren ook de positieve ontwikkelingen.

 

Vul hier uw gegevens in en ontvang direct de white paper.

Terug naar boven