×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0.0056 seconds

teslin teamfoto 2016

Ethiek en integriteit vormen altijd de leidraad voor het team van ervaren professionals van Teslin. Fatsoenlijk zakendoen en good governance vormen de kern van onze investeringsfilosofie. Zo werken we en zo selecteren we de bedrijven waarin we investeren.

Frederik van Beuningen, Aleid Kruize, Maarten Hartog en Hein van Beuningen vormen de directie van Teslin. Zij zorgen ervoor dat een goede governance verankerd is in de eigen organisatie. Teslin is een autoriteit in Nederland op het gebied van corporate governance. Frederik van Beuningen was lid van de commissie Tabaksblat die de huidige richtlijnen voor bedrijven op het gebied van corporate governance heeft vormgegeven. Tot eind 2014 was hij vicevoorzitter van het dagelijks bestuur van Eumedion, de belangenbehartiger van institutionele beleggers op het gebied van corporate governance en duurzaamheid bij Nederlandse beursgenoteerde bedrijven. Ook andere leden van het Teslin-team hebben zitting in een van de commissies van Eumedion.

Frederik van Beuningen

Frederik van Beuningen (1949) heeft economie gestudeerd in Groningen. Na een loopbaan in de transportsector is hij zes jaar werkzaam geweest in het directieteam van een participatiemaatschappij. In 1991 heeft hij, samen met Aleid Kruize, Teslin Capital Management opgericht. Frederik was in 2003 lid van de Commissie Tabaksblat die de Nederlandse Corporate Governance Code heeft opgesteld. Frederik is commissaris bij enkele vennootschappen. Tot eind 2014 was hij vicevoorzitter van het dagelijks bestuur van Eumedion.

Aleid Kruize

Aleid Kruize-Schuitemaker (1958) studeerde notarieel recht in Leiden en fiscaal recht in Amsterdam. Zij was ruim acht jaar als adviseur werkzaam in een internationale belastingadviespraktijk. Zij is onder andere commissaris geweest bij een participatiemaatschappij en een vermogensbeheerder. In 1991 heeft zij, samen met Frederik van Beuningen, Teslin Capital Management opgericht. Sinds 2007 is zij bestuurslid van DUFAS, de Dutch Fund and Asset Management Association.

Maarten Hartog

Maarten Hartog (1973) heeft zowel civiel als bedrijfsrecht gestudeerd in Leiden. Hij heeft zes jaar als advocaat in een ondernemingsrechtpraktijk gewerkt. In 2003 is hij bij Teslin in dienst getreden en in 2007 is hij toegetreden tot de directie. Maarten is lid van de juridische commissie van Eumedion. Maarten staat als compliance professional geregistreerd bij het Dutch Securities Institute.

Hein van Beuningen

Hein van Beuningen (1970) heeft rechten gestudeerd in Leiden. Hein is overgekomen van Strategy& (voorheen Booz & Company), waar hij partner en strategieconsultant was in de Consumer & Retail en Financial Services Practice. Hij was tot mei 2015 lid van de Raad van Commissarissen van Teslin. Op 31 augustus 2015 is hij toegetreden tot de directie van Teslin.

Jan-Jaap Bongers

Jan-Jaap Bongers (1980) studeerde bedrijfskunde in Rotterdam. Jan-Jaap was voorheen werkzaam bij ING Bank, de laatste jaren als director Structured Acquisition Finance, waar hij verantwoordelijk was voor de financiering van Private Equity transacties. Sinds augustus 2015 is hij werkzaam bij Teslin. Hij is fondsmanager van Teslin Participaties.

Rombout Houben

Rombout Houben (1971) is afgestudeerd als bedrijfskundige aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na een loopbaan als aandelenanalist bij IRIS/Robeco is hij in de periode 2005–2007 als senior portefeuillemanager onder andere verantwoordelijk geweest voor het fonds Robeco European Midcap Equities. Rombout is lid van de beleggingscommissie van Eumedion. Hij werkt sinds 2007 voor Teslin en is fondsmanager van zowel Midlin als Gerlin.

Peter Bos

Peter Bos (1977) studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Voor zijn overstap naar Teslin in augustus 2014 was hij senior legal counsel bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Daarvoor was hij advocaat-medewerker financieel recht bij het advocatenkantoor Spigthoff. Als bedrijfsjurist zal hij zich onder andere bezighouden met de steeds intensievere wet- en regelgeving en alle andere juridische zaken die bij het beheren van vermogen aan de orde komen.

Ben-Kees Eeltink

Ben-Kees Eeltink (1962) is vanaf zijn studie informatica/econometrie actief met beleggen. In 2010 is hij bij Teslin in dienst getreden waar hij de verantwoordelijkheid voor het relatiebeheer op zich heeft genomen. Ben-Kees heeft onder meer bij Mabel, SS&C, ING en Vierlander/Paerel Vermogensbeheer gewerkt. Daarnaast heeft hij op projectbasis bij meerdere financiële instellingen een kijkje in de keuken kunnen nemen.

Marco Vermeer

Marco Vermeer (1984) heeft zijn bachelor bedrijfseconomie in Tilburg behaald en heeft daar ook de master Investment Analysis afgerond. Hij werkte tijdens zijn studie bij Robeco European Midcap Equities en IRIS. Sinds oktober 2007 is hij werkzaam bij Teslin als analist. Marco heeft de opleiding tot Chartered Financial Analyst succesvol afgerond. Hij staat bij het Dutch Securities Institute ingeschreven als beleggingsanalist.

Fleur ter Steeg

Fleur ter Steeg (1976) is in Tilburg afgestudeerd als bedrijfseconoom. Na haar studie begon zij als fusie- en overnameadviseur bij BDO Corporate Finance. Vervolgens heeft zij ruim zes jaar bij Navitas Capital, een investeringsmaatschappij die zich zowel op private als beursgenoteerde ondernemingen richt, gewerkt. Sinds september 2012 is Fleur werkzaam bij Teslin als analist.

Philip van Es

Philip van Es (1983) heeft een master in Finance & Investments gehaald aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Na een aantal jaar gewerkt te hebben als investment analyst bij UBS Bank is hij in augustus 2014 als analist het team van Teslin komen versterken. Philip heeft in 2016 de opleiding tot Chartered Financial Analyst succesvol afgerond.

Diederik van de Wiel

Diederik van de Wiel (1992) heeft zijn bachelor Econometrie & Operationele Research in Tilburg behaald en heeft daar ook de master Quantitative Finance and Actuarial Science afgerond. Hij werkte tijdens zijn studie onder andere bij Deloitte (Financial Risk Management) en Lincoln International. Sinds september 2016 is hij werkzaam bij Teslin als junior analist.

Stefan Farisi

Stefan Farisi (1990) heeft zijn masters Financial Economics en Financieel Recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam behaald. Hij werkte tijdens zijn studie onder andere bij ABN AMRO, Gimv en Houthoff Buruma. Sinds november 2016 is hij werkzaam bij Teslin als junior analist.

Fons Korstanje

Fons Korstanje (1992) is afgestudeerd in Finance & Investments aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daarnaast heeft hij via uitwisseling aan de Copenhagen Business School in Denemarken gestudeerd. Hij heeft werkervaring opgedaan tijdens zijn studie bij, onder andere, HPE Growth Capital, ING Corporate Finance en Ondernemend Oranje Kapitaal. Sinds maart 2017 is Fons werkzaam bij Teslin als junior analist.

Marijke de Bruyn

Marijke de Bruyn (1967) heeft de opleiding hbo Management/Management Assistente gevolgd. Zij werkte van 1986 tot 2008 bij een lokale Rabobank, waar zij diverse functies bekleedde. Vanaf 2006 was zij daar lid van het managementteam. Zij volgde diverse interne opleidingen. Marijke werkt sinds juni 2008 bij Teslin als management assistente en sinds enkele jaren ook als assistente relatiebeheer.

Sabine den Hoed

Sabine den Hoed (1985) behaalde haar diploma hbo Officemanager aan Schoevers Opleidingen. Na haar opleiding was zij juridisch secretaresse bij Hermans & Schuttevaer Notarissen NV. Sinds maart 2009 is zij werkzaam bij Teslin als management assistente.

Bianca van Druten

Bianca van Druten (1985) volgde de opleiding Management Support Professional aan Schoevers Opleidingen. Na haar opleiding heeft zij als secretaresse bij twee vastgoedbedrijven gewerkt. Sinds november 2010 is Bianca werkzaam bij Teslin als management assistente.

Els Kerckhaert

Els Kerckhaert (1967) is na haar studie bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg werkzaam geweest in verschillende marketing en marketing informatie functies bij Aegon Verzekeringen en ABN AMRO Bank. Na een periode in het buitenland te hebben gewoond is zij zich gaan toeleggen op het ondersteunen van gespecialiseerde afdelingen, onder andere in de medische sector. Vanaf 1 november 2016 is Els werkzaam als management assistente bij Teslin.

Chelby Korevaar

Chelby Korevaar (1993) heeft een opleiding tot directiesecretaresse / managementassistente gevolgd. Na een stageperiode op het directiesecretariaat bij een Rabobank is zij sinds oktober 2013 werkzaam bij Teslin als management assistente.

Corinne Valkenburg

Corinne Valkenburg (1971) heeft de MEAO afgerond en is na functies als bedrijfsleider in de horeca en officemanager bij een trainingsinstituut eind 2014 bij Teslin in dienst getreden. Zij werkt als gastvrouw en ondersteunt het secretariaat.

Terug naar boven