×

Fout

Error compiling Sass: parse error: failed at `color: &mokka;` /var/www/vhosts/teslin.nl/httpdocs21/templates/teslin2.0/scss/template/_typo.scss on line 116
×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0 seconds

Sinds 1991 is Teslin actief als een betrokken investeerder met een langetermijnhorizon. Wij investeren in kleine en middelgrote beursgenoteerde ondernemingen in Nederland en omringende landen die duurzaam waarde creëren. Wij zijn ervan overtuigd dat dit alleen mogelijk is als de onderneming rekening houdt met de belangen van alle betrokken stakeholders. Wij zien het als een logische stap, om ESG (‘Environmental, Social en Governance’) verder te integreren in ons investeringsbeleid.

Het is onze ambitie om te investeren in ondernemingen die goed gepositioneerd zijn voor een duurzame toekomst, of in elk geval de ambitie hebben om dat te worden. Daarbij zijn wij ervan overtuigd dat dit alleen maar mogelijk is als een onderneming fatsoenlijk zakendoet, wat inhoudt dat de onderneming rekening moet houden met de belangen van alle betrokkenen, het milieu en de maatschappij. Op de lange termijn zal dit ook de prestaties ten goede komen. Onderdeel van investeren is het identificeren en beheersen van risico’s. Wij doen dat door een diepgaande kennis van, en een grote betrokkenheid bij een select aantal ondernemingen. ESG past hier in.

header filosofie

Terug naar boven