×

Fout

Error compiling Sass: parse error: failed at `color: &mokka;` /var/www/vhosts/teslin.nl/httpdocs21/templates/teslin2.0/scss/template/_typo.scss on line 116
×

success

No Sass files were modified. Time elapsed 0 seconds

| Teslin | Nieuws

Teslin werd in 1991 opgericht door Aleid Kruize en Frederik van Beuningen. Het eerste fonds dat werd opgericht, Darlin, werd gevolgd door Todlin en Midlin. Darlin en Todlin nemen belangen van 5% of meer in kleine en middelgrote Nederlandse beursgenoteerde ondernemingen, Midlin belegt in middelgrote bedrijven, met name in Nederland en Duitsland. Teslin beheert ook Beleggingsmaatschappij “Rhoon, Pendrecht en Cortgene” dat belegt in landbouwgronden.

“De gongslag op de Amsterdamse beurs is een mooie markering van 25 jaar Teslin”, zegt Van Beuningen. “De beurs is de plek waar bedrijven en investeerders elkaar ontmoeten en wij geloven in de werking van de beurs. We zouden graag zien dat er meer mooie Nederlandse bedrijven de komende jaren de weg naar een beursnotering weten te vinden. De beurs is bij uitstek de plaats om bij beleggers kapitaal op te halen waardoor ondernemingen kunnen groeien.”
 

Terug naar boven